U bent hier:  Home > Expositie Natuurpoort september 2014 > De deelnemers > Femke Zeijen-Leenders

Femke ZeijenFemke Zeijen heeft haar hele leven interesse gehad in kunst. Twintig jaar geleden begon zij met beeldhouwen in serpentijnsteen en later heeft zij zich geschoold bij o.a. Karen Andre en Kees Verwey. Zes jaar geleden begon zij aan de opleiding hogere graad beeldende kunst in Neerpelt om het werken met moderne kunststoffen te leren en haar basis uit te breiden. Dit jaar heeft zij daar de hogere graad behaald.
Zij wordt geïnspireerd door de vele verschillende verschijningsvormen van de mens, vooral de schoonheid van de gekwetste en beschadigde mens. In zowel haar abstracte als figuratieve werk is dit thema terug te vinden. Recentelijk is dit thema uitgebreid met de verbindingen tussen mensen, het DNA van onze moderne maatschappij.

De werken zijn te zien bij het Rijtuigenmuseum.

www.femkezeijen-nl

Femke Zeijen | Balans