| Feniks 2022 | Gerard van Glabbeek |

Neeltje Verhagen

Op autodidacte wijze ben ik begonnen met schilderen. Als kunstenaar maak ik grote expressieve abstracties op doek.
Gedachten en emoties die zich tijdens het dagelijkse leven aandienen zet ik al werkend op doek om in kleur, structuur en vorm.
Ik werk met verschillende materialen, naast de traditionele kwasten en verf gebruik ik materialen als vorken, pasjes, lijmkammen, zand, as en papier.Per jaar zijn er in Eindhoven e.o. minimaal 4 exposities van mij te bewonderen.
Door mijn kwaliteiten als HBO-docent en kunstenaar te combineren verzorg ik fantastische creatieve workshops op maat of ben je opzoek naar een schilderij voor in de woonkamer?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Kunst die je raakt, blij maakt, inspireert.
Een greep uit een aantal workshops:
Wil je een keer iets anders even uit je hoofd? De workshop 'Wabi-Sabi': krassen in paraffine, gevuld met as, natuurlijke pigmenten en/of acryl.
Proces- en materiaalgericht werken in plaats van resultaatgericht, een bijzondere ervaring!
Of de workshop 'sihout in mixed media' Tijdens deze workshop werk je met verschillende
stoffen o.a. papier, binder, gesso, acrylverf en krijt. Echt mixed media dus! Stap voor stap en laag voor laag wordt jouw kunstwerk opgebouwd. Ook leuk als bijvoorbeeld familiedag, vrijgezellendag,
vriendinnendag of iets anders dat creatief ingevuld wordt.
Datum, tijd, locatie en prijs in overleg.
Benieuwd? Wees welkom in mijn atelier tijdens de route maar daarna ook zeker op afspraak neem gerust contact met me op! www.neeltjeverhagen.nl

 

⇐ terug naar de deelnemers pagina

nach oben